1. Verfijnd zoeken

Met de specifieke zoekmachine van de Broadcast Media Community filter je op alle mediafuncties in combinatie met beschikbaarheid, werkervaring, vaardigheden en meer specifieke expertise. Je krijgt een handig overzicht van alle potentiële kandidaten die aan jouw wensen voldoen. 

2. Kandidaten selecteren

Ben je tijdens jouw zoektocht diverse deelnemers tegengekomen die binnen jouw plaatje passen? Nomineer deze kandidaten en zet ze op een rijtje, zodat je een afgewogen beslissing kunt nemen voor een kennismaking.

 

3. Rechtstreeks kandidaten uitnodigen

Heb je een aantal kandidaten op het oog? Kom rechtstreeks in contact en nodig ze uit voor een kennismakingsgesprek. Spoedklus? Filter op ad hoc-beschikbaarheid en verstuur een groepsuitnodiging. 

De BMC: gemakkelijk en tijdbesparend!

Telefoontjes zonder resultaat? Vanaf nu verleden tijd! Met de beschikbaarheidfunctie zie je precies welke kandidaten inzetbaar zijn tijdens de gewenste periode.  Niet meer eindeloos rondbellen, maar in één keer de geschikte persoon in huis halen. Eenvoudig en efficiënt!

Rechtstreeks in contact

Op de Broadcast Media Community maak je als opdrachtgever rechtstreeks contact met kandidaten, zonder tussenkomst van bemiddelingsbureaus. Zo vind je op een centrale en snelle manier nieuw talent!

Alle mediakandidaten op één plek

 

Zelf recruiten is een trend die niet meer te stoppen lijkt. Met de BMC kun je zelf 24/7 doeltreffend op zoek naar de juiste persoon. Neem de regie in eigen hand en vind alle mediakandidaten op één centrale plek. Dat bespaart tijd en geld!

Vast, freelance, payroller of stagiair?

Onze zoekmachine is speciaal ontwikkeld voor de mediasector.  Via filters kom je terecht bij de kandidaat met de juiste skills en de contractvorm van jouw voorkeur. Ga eenvoudig op zoek in een vijver vol professionals!

Meer te weten komen? Meld je nu aan!

 

Ervaar de voordelen van de Broadcast Media Community. Meld je aan, het is voorlopig geheel kosteloos.