Broadcast Magazine

Hét mediavakblad van Nederland

Broadcast Magazine is niet alleen een mediavakblad maar biedt een crossmediaal palet:

Broadcast Media Society
In deze tijd van stormachtige media­ontwikkelingen – inhoudelijk én financieel – is de behoefte aan een sterk netwerkplatform groter dan ooit. Daarom heeft Broadcast Magazine de Broadcast Media Society (BMS) toegevoegd aan het palet. Een platform dat inhoudelijke kwaliteit koppelt aan een gezellig en nuttig samenzijn. Broadcast Magazine organiseert vier keer per jaar een talkshow met de beste sprekers uit de wereld van media en televisie, waarin steeds één thema centraal staat. 

Omroepman/vrouw van het jaar
Broadcast Magazine roept jaarlijks een beeldbepalende mediaprofessional uit tot Omroepman/vrouw van het Jaar. Humberto Tan werd door de redactie in januari 2016 uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2015.

International Media Top Convention
De mediawereld verandert sneller dan ooit, het zijn even hectische als verwarrende tijden. En die stormachtige ontwikkelingen kennen geen (lands)grenzen. Reden voor vakblad Broadcast Magazine om de IMTC te organiseren. De afgelopen jaren mochten we de crème de la crème van die (inter)nationale mediabeslissers aan tafel begroeten. 

Holland Beach Party
Bier, bitterballen (“Pas op heet, hot, heiß!”) en kaas op een prikkertje. Met die typisch Hollandse borrelsnacks wilden we buitenlandse gasten van ons ‘culinaire erfgoed’ laten proeven op een eigen Nederlands feest in Cannes. Dát was ooit het originele uitgangspunt van de Holland Beach Party. Intussen is die rood-wit-blauw getinte party tijdens de tv-beurs MIP uitgegroeid tot mooie traditie waar de fine fleur van de vaderlandse televisie-industrie gezellig op het strand samenklontert. 

BM Golf Cup: 
De BM Golfcup: Sterrenslag meets Hole 19. Prachtig weer, gladgeschoren greens, vers gemaaide fairways, uitstekende accommodatie, goed gekoelde drank, heerlijk eten en een topsfeer. Een sportief maar vooral gezellig golftoernooi onder de Portugese zon.